Gyógyító vizeink 2015 - naptárcsalád

naptar2015 borito kerExclusiv kivitelű, egyedi naptár! Magyarország gyógyító vizeit, gyógyfürdőit bemutató naptárcsaláddal lepheti meg leghűségesebb vásárlóit, partnereit, családtagjait, szeretteit. A naptárcsaládban 12 oldalas falinaptár, asztali naptár és kártyanaptárak találhatók, kiegészítve egy rövid ismertető füzettel, amelyből a gyógyvizekről, gyógyfürdőkről szerezhet bővebb ismereteket.

A Kiadó vállalja a naptár egyéniesítését, így az ajándék a legkiválóbb reklámeszközzé lép elő, hiszen partnerei falán egész évben látható lesz az Önök cége, így tudat alatt több százszor találkozik cégnevével és címével.

Gellert2015Javasoljuk, hogy alakítson ki egy kört, akit minden évben ön lát el naptárral. Ennek minőségére a kiadó által eddig megjelentetett naptárcsalád a garancia (gyógyító fűszerek, gyógyító növények, gyógyító orchideák, gyógyító gyümölcsök, gyógyító természet).

Keressen minket a Facebookon, vagy rendeljen emailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A naptárcsalád megrendelőlapja árakkal, mennyiségi kedvezményekkel, feliratozási tudnivalókkal letölthető a kiadó weboldalán a letöltés menüpontban: http://km-pharmamedia.hu/index.php/letoltes

Az egészség, az egészségügy négy éve 2010–2013

Borito az egeszsegugy negy eveMi történt az elmúlt 4 évben az egészségügy területén? Mire koncentrált az irányítás, milyen eredményeket ért el az ágazat? Hogyan alakul a lakosság egészségi állapota más országokhoz viszonyítva? Jelentős feladat a rendelkezésre álló adatok értékelése, elemzése. Reméljük a kötet is választ ad a feltett kérdésre, még akkor is, ha minden adatot és tényt a vizsgált négy évről nem mutat be, esetenként adatokat közöl csak, és azokat nem elemzi, nem minősíti. A szerzők hazai és nemzetközi adatokat összegyűjtve próbáltak egy reális képet rajzolni a lakosság egészségi állapotáról és az egészségügy helyzetéről. Szeptemberben megjelent: Az egészség, az egészségügy négy éve 2010-2013 című hiánypótló kötet.

Keresse a könyvesboltokban és a km-pharmamedia.hu weboldalon!

Idén is van egy története?evpraxisa dij1

Bízunk abban, hogy újra megtaláljuk a legjobb praxisokat határon innen és határon túl! Ebben persze az Ön segítségére is számítunk, ezért kérjük, küldje el nekünk történetét!

Az Országos Alapellátási Intézet immáron negyedszer írja ki pályázatát, hogy növelje a hazai, illetve a határon túli háziorvosok és nővérek presztízsét, megbecsülését.
Reméljük a tavalyi tapasztalatok alapján Ön is úgy dönt, hogy ajándékot nyújt át háziorvosának! Nem kell hozzá 5 percnél több. Csak rákattint a www.azevpraxisa.hu portálra, elolvassa a pályázati kiírást, leírja kedvenc sztoriját és névvel - címmel elküldi ajánlását nekünk.

Ajánlja Ön is kedvenc háziorvosát és praxisát!
Bár a kezdeményezés 4 éves, a szándék, hogy megjutalmazzuk a legjobb praxisokat: már több évtizedes. Idén is, mint tavaly a nemzethez tartozásra tesszük a hangsúlyt, így a felvidéki, az ukrajnai, az erdélyi, és a vajdasági magyar orvosok is bekerülhetnek a díjazottak közé, hiszen a Kárpát-medencében azonos közegben élünk.
Küldje el nekünk saját történetét, amiben szerepel egy mosoly, egy pontos diagnózis, egy nagyszerű terápia, egy küzdelmes gyógyulás, vagy akár egy életmentés. Ha több információra van szüksége, tekintse meg archívumunkban a tavalyi ajánlásokat.

Ugye Ön is elküldi nekünk kedvenc történetét 2014. március 10-ig?
Ha igen, az Országos Alapellátási Intézet idén is jutalmazhatja a legkiválóbb orvos-nővér teljesítményeket! A pályázat keretében a neves közéleti szereplőkből álló zsűri és a látogatók, vagyis az Önök szavazatai alapján választjuk ki azt a 10-10 orvost - határon innen és túl - akinek odaítéljük "Az év praxisa a Kárpát - medencében" díjat!

Kérjük, ismerősei, munkatársai, barátai körében vigye hírét pályázatunknak!